Олів’є з яловичою мовою

  • Вигляд
    13


25 хв.

6 порцій

Страви з мовою завжди зараховуються до делікатесів. І це цілком заслужено, їхній смак по-справжньому вишуканий та оригінальний. Раджу приготувати олів’є з яловичою мовою. Складного в цьому нічого немає, але результат вас приємно порадує.

складові

  • Яв’яча мова (варена) –
    400 г
  • Відварна картопля) –
    300 г
  • Морква (варена) –
    2 штуки
  • Яйця курячі (варені) –
    4 штуки
  • Огірки солені) –
    300 г
  • Цибуля ріпчаста –
    1 штука
  • Майонез –
    250 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Яловича мова, картопля, морква, огірки, яйця та цибуля наріжте дрібними кубиками. Намагайтеся, щоб шматочки виходили приблизно однакового розміру.

У глибокій мисці змішайте моркву, язик, яйця, картопля, цибуля та солоні огірки.

Додайте сіль, мелений чорний перець та майонез. Акуратно перемішайте салат ложкою.

Гіркою викладіть олів’є на гарну тарілку та подавайте на стіл.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]